Gietvloeren

Eenheid in uw interieur

Wat is een gietvloer?

Gietvloeren is een vloersysteem welke opgebouwd wordt uit verschillende lagen. In de oorsprong komen de vloeren uit de industrie

De gietvloer (kleurlaag) was van epoxy met als nadeel verkleuren en scheurgevoelig.  Door ontwikkelen van nieuwe materialen en verbeteringen van de bestaande, zijn gietvloeren nu ook toepasbaar in woningen en kantoren. 

Door toepassen van een polyurethaan gietvloer is het systeem kleurvast en scheuroverbruggend. Door verbeterde lakken zijn de vloeren gebruiksvriendelijker, beter krasbestendig en makkelijker schoon te maken. 

betonlook pu gietvloer kantoor
Renovatie fabriek Bergen op zoom

Gietvloer in uw woning

Een PU-gietvloer wordt in vloeibare vorm op uw vloer aangebracht, hierdoor ontstaat er een perfecte aansluitingen met oa wanden, kozijnen. De vloer is volledig naadloos en vloeistofdicht is en daardoor zeer hygienisch en makkelijk te reinigen

De vloeren zijn in nagenoeg alle kleuren of combinaties daarvan leverbaar, onze pure en betonlook collectie.  Zo is er niet alleen keuze bij samenstellen van de kleur, bent u op zoek naar wat meer leven in de vloer kunnen we dat realiseren door toevoegen van quartz en marmer.  

We nodigen u graag uit in onze showroom te kijken naar de mogelijkheden.

Gietvloeren de ideale vloeren voor elke ruimte van uw woning

Wie kiest voor een gietvloer in huis, kiest voor een pure, veelzijdige en duurzame basis in het complete interieur.  Naast de veelzijdigheid in uiterlijk, kleur en nuances blijft de gietvloer meester in hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid. Een strakke vloer die warm aanvoelt perfect te combineren met vloer verwarming/koeling.

Door het naadloos gieten van de vloer en variaties in kleuren, tevens het verbinden van verschillende niveaus, door bekleden van verticale delen , vormt u een eenheid en creëert u harmonie in huis.

Doordat de vloer 100% waterdicht is ook toepasbaar in de inloopdouche

zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming en koeling.

verbind al uw ruimtes

makkelijk schoon te houden met een stofwisser 

verbind verschillende niveaus met elkaar

gietvloer in uw gehele woning

badkamers
100% watericht dus ook in uw inloopdouche
Keuken
Volledig naadloos makkleijk te reinigen
woonkamer
Geniet van rust en eenheid
Trappen en splitlevels
verbind verschillende niveaus
kantoor
Slijtvaste vloeren
Previous
Next

Kenmerken van onze Gietvloer

gietvloeren voor de boys kinderkamer vloeren
gietvloeren in alle kleuren
gietvloeren voor kids in alle kleuren

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Soorten gietvloeren

Gietvloeren zijn te verkrijgen in nagenoeg alle kleuren maar ook combinaties daarvan. De vloeren zijn onder te verdelen in de volgende opties.

Mono Gietvloer  

Een mono vloer bestaat uit een enkele kleur en geeft een rustige strakke uitstraling. 

Betonlook gietvloer

De vloer opgebouwd uit 2 kleuren vaak een betonlook gietvloer genoemd bevat een vleug. Het vermengen van de kleuren is handwerk waardoor we hier een drukke of rustige vegen in aan kunnen brengen. We nodigen bij de applicatie van dit systeem graag de klant uit hier op locatie in te sturen. Dit maakt dat iedere vloer uniek is. 

Onze gietvloer specials

Door het toevoegen van quartz, marmer of glas in de gietlaag onstaat er een robuuste uitstraling met de eigenschappen van de gietvloer.

Het kiezen van een kleur en varianten kan erg lastig zijn waar de keuze erg groot is. We helpen u graag verder in onze showroom.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?