Gietvloer Breda

Eenheid in uw interieur

Maak een statement met een gietvloer Breda

Met een gietvloer Breda maakt u een statement. Een gietvloer is namelijk strak, modern en super praktisch in gebruik. U heeft de keuze uit ontzettend veel kleuren en looks. Zo kiest u altijd voor een vloer die een perfecte match vormt met uw interieur of juist een echte eyecatcher is. Daarnaast is de vloer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. U zult lang plezier hebben van uw vloer zonder u druk te maken over een ongelukje of wat water. De vloer is bovendien waterbestendig. Een gietvloer is hierdoor een geweldige keuze voor elke ruimte in uw huis.

Atix: specialist in gietvloeren Breda

Atix is de specialist in het plaatsen van gietvloeren Breda. Door onze ruime ervaring weten ons vakmannen als geen ander snel en zorgvuldig de vloer te plaatsen. Een gietvloer is geschikt voor bijna elke ondervloer. Hoe een gietvloer precies geplaatst wordt? Dat is –zoals de naam al doet vermoeden- door de vloer te gieten op het oppervlak. Er ontstaat een glad en egaal oppervlak die wij vervolgens afwerken met een laklaag. Met een gietvloer kunnen wij makkelijk meerdere ruimtes verbinden. Dit laat uw huis niet alleen groter lijken, het is ook zeer praktisch voor mensen die een rolstoel of rollator hebben.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Bekijk de social media accounts van de gietvloer expert Breda

Als u meer informatie wilt over de gietvloeren, raden we u aan om verder te lezen op onze website. Hier vindt u veel tekst en uitleg en kunt u tevens foto’s bekijken van projecten die wij hebben uitgevoerd. Voor een nog beter beeld over ons en ons werk, kunt u onze social media accounts bezoeken. Wij hebben onder andere op YouTube handige én interessante filmpjes geplaatst. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Graag tot ziens bij Atix.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?