Onze passie is Gietvloeren

Ons Bedrijf

Gedreven door een de passie voor het maken van gietvloeren. Ons bedrijf is opgericht door vakmensen met als doel het maken van prachtige gietvloeren. Na al meer dan 20 jaar actief in de vloeren branche. Een eerlijk verhaal, duidelijke afspraken en hoogwaardige producten. Onze missie het maken van prachtige gietvloeren met oog voor details en kwaliteid waardoor we ook voor uw vloer het verschil kunnen maken. 

Ons bedrijf Atix is opgericht in 2001 door Xander Buurman in Eindhoven.

In eerste instantie bestonden onze werkzaamheden uit het maken van ondervloeren en het renoveren van bestaande ondervloeren. 

In 2003 zijn we in aanraking gekomen met de kunsstof gietvloeren waar onze kennis van ondervloeren van onschatbare waarde bleek te zijn.

We hebben ons in de markt gezet als een applicatie bedrijf, waar we in samenwerking met verschillende vooraanstaande verkopende partijen ons hebben kunnen specialiseren in het maken van prachtige gietvloeren. 

 

bus atix

Atix Vloersystemen

Uw gietvloer onze passie
vrij staand bad atix gietvloer
betonlook gietvloer in woning br
witte Gietvloer
betonlook gietvloer in de keuken
Eigen applicatie
Altijd vakmensen op de vloer die u te woord kunnen staan
Gietvloeren sinds 2001
Meer als 20 jaar ervaring in de vloeren
Previous
Next

Tot de dag van vandaag werken we vol passie aan onze gietvloeren, met als streven een prachtige eindresultaat.  

Vakmanschap

Een ruime ervaring van vloeren, met altijd vakmensen op onze projecten die u vakkundig te woord kunnen staan.

Kwaliteit

We werken alleen met hoogwaardige producten. Dit in combinatie onze systeemopbouw stelt ons in staat te streven naar perfectie!

Advies en Service

In onze showroom laten we u graag kennis maken met onze vloeren. Ook voor kleur- en interieur advies bent u bij ons op het goede adres.

 

Bezoek onze showroom

We zijn een samenwerking aangegaan met Style at home waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Naast vloeren bent u van harte welkom voor interieur en kleur advies voor uw gehele woning.

Onze showroom in Sint-Oedenrode is op afspraak te bezoeken 

Om al een leuke impressie te krijgen, bekijk onze virtuele tour eens

Transparant & Duidelijk 

Via onze Atix Gietvloer website willen graag onze kennis delen, u laten zien welke mogelijkheden en toepassingen onze gietvloeren hebben.

Daarnaast behandelen we een aantal belangrijkste aspecten van een gietvloer waardoor u een helder beeld heeft van deze prachtige vloerafwerking.

Mocht u toch nog met een vraag blijven zitten of bent neem gerust contact met ons op  u benieuwd wat een Atix Gietvloer in uw situatie zal gaan kosten laat uw gegevens achter in onze offerte aanvraag en wij maken vrijblijvend een prijsvoorstel. 

Misschien ook interessant voor u?

Atix hero

Egaliseren van uw vloer

Nut van vloer egaliseren Voor het leggen van een gietvloer stellen we bepaalde eisen aan de ondergrond. De basis waarop we het systeem van de

Read More »