offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u binnen twee werkdagen een offerte op maat. U kunt ook altijd contact opnemen voor een bezoek in onze showroom.

Aanhef
Nieuwbouw
Vloerverwarming
Gewenste uitvoerings
Type ondervloer
Extra informatie
Bestanden invoegen.

Transparant & Duidelijk 

Via onze Atix Gietvloer website willen graag onze kennis delen, u laten zien welke mogelijkheden en toepassingen onze gietvloeren hebben.

Daarnaast behandelen we een aantal belangrijkste aspecten van een gietvloer waardoor u een helder beeld heeft van deze prachtige vloerafwerking.

Mocht u toch nog met een vraag blijven zitten of bent neem gerust contact met ons op . Bent u benieuwd wat een Atix Gietvloeren in uw situatie zal gaan kosten laat uw gegevens achter in onze offerte aanvraag en wij maken vrijblijvend een prijsvoorstel. 

Maak kennis met ons bedrijf

Onze design gietvloeren vormen al tientallen jaren de basis van zorgeloos woongenot.  Perfect te combineren met de meest uiteenlopende stylen van interieur. Of uw smaak richting het industriële of juist landelijk en natuurlijke is. Onze gietvloer is te combineren met elke interieur.

Wij zijn er ons van bewust dat het kopen van een vloer niet over één nacht ijs gaat. Bovendien vinden wij dat een nieuwe vloer helemaal bij je woonwensen moet passen. 

We komen graag een keer langs om u de mogelijkheden van een gietvloer te laten zien en beleven. Met onze stalen en kleurenmappen kunnen we u op locatie goed laten zien wat er mogelijk is. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.