Atix al ruim 10 jaar NOA Vakbedrijf

Wie is NOA

NOA voordelen voor u

Als consument verlangt u een goede kwaliteit gietvloer en een nette manier van applicatie. Dat verdient u ook! Omdat u jaren wilt genieten van een mooie vloer en slechts een aantal keer in uw leven te maken heeft met de aankoop van een nieuwe vloer, is het belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd.  NOA, de Nederlandse ondernemingsvereniging voor afbouwbedrijven, is een overkoepelend kwaliteitsnorm orgaan, welk staat voor transparantie, duidelijkheid en kwaliteit. 

Aangesloten bij de NOA

NOA Vakman

Bedrijven die het keurmerk NOA Vakman dragen hanteren de werkwijze van de NOA.  Voor u als consument heeft dat vele voordelen. Zo word u bij oriëntatie van uw gietvloer aankoop goed geïnformeerd, zodat duidelijk is wat u mag verwachten. 

NOA Garantie

Als particuliere opdrachtgever wilt u goed geïnformeerd worden over de aankoop van een Gietvloer. Daarnaast wordt vaak garantie verlangd. Ook moet de overeenkomst voor alle partijen eerlijk en objectief zijn. Betrouwbaarheid is belangrijk. Atix Gietvloeren daarom NOA-Afbouwgarantie  

Consumenten voorwaarden en geschillen

Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, waar u en het NOA-bedrijf onderling geen oplossing voor vinden, dan kunt u terecht bij de stichting Geschillencommissie. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen.

Atix gietvloeren al jaren bij de NOA

NOA Vakman betekenis

Uw NOA-vakman heeft verstand van zaken en geeft u het juiste advies. Hij staat garant voor zijn werk. Elk NOA-bedrijf hanteert consumentenvoorwaarden, waar duidelijk de rechten en verplichtingen van u - als particuliere opdrachtgever - en het bedrijf, de opdrachtnemer, staan.

Wat nog meer?

Naast de voorwaarden en garantie die de NOA vertegenwoordigd, vind u op de website van de NOA ook veel tips die betrekking hebben tot bijvoorbeeld aankopen van een gietvloer, selectie maken van bedrijf en praktische informatie die betrekking hebben op vloerafwerkingen. Alle soorten vloeren worden besproken en u vind er handige checklists.

F.A.Q. Over de NOA afbouw Aangesloten vakman

De consumentenvoorwaarden die gehanteerd word is niet alleen opgesteld door het Vloerenbedrijf.  Bij de samenstelling van de voorwaarden is met alle belangen rekening gehouden en zeker die van u als consument. Het zit zo: Alle bedrijven die bij NOA zijn aangesloten, hanteren algemene Consumentenvoorwaarden die in samenspraak met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld.

De consumentenvoorwaarden voor afbouwwerkzaamheden zijn altijd te downloaden, zodat voor u helder is welke rechten (en plichten) u hebt.

Een eventueel geschil kan worden voorgelegd aan de onafhankelijke Geschillencommissie Afbouw of Natuursteen. De ondernemer moet de uitspraken van de Geschillencommissie altijd nakomen. Meer te weten komen over garantie.

Een NOA-bedrijf geeft meerdere jaren garantie op het werk. Als deze garantie niet kan worden gegeven, zal het NOA-bedrijf dit aan u melden.

Het verbouwen van uw huis geeft u niet zomaar uit handen. Het leggen van een gietvloer is kostbaar en daarom wilt u zo veel mogelijk zekerheid. De gietvloer moet kwalitatief top zijn en wij snappen dat u er zeker van wilt zijn dat het goed gebeurt. Daarom bieden wij de NOA-afbouwgarantie. Een garantie die de kwaliteit van onze producten en diensten waarborgt.

NOA-afbouwgarantie is speciaal ontwikkeld voor de consument, zodat u kan rekenen op kwaliteit. De voorwaarden zijn bepaald in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Een eerlijke en objectieve overeenkomst dus.

Wil je meer weten over de NOA-afbouwgarantie?
Bezoek dan hun website.

Voeg je koptekst hier toe