Gietvloer projecten

Laat u inspireren

Woning in Son en Breugel

De gehele woning hebben we hier voorzien van onze gietvloeren. Van kinderslaapkamer tot ouderslaapkamer, allemaal in dezelfde twee kleurenmix gietvloer. Perfect te combineren met de vaak wisselde smaak van tieners, maar ook de rust uitstralen op de slaapkamer van vader en moeder. Makkelijk in onderhoud en zelfs toe te passen in de badkamer.

Benedenverdieping ook in zijn geheel gegoten op 1 kleur met als ondergrond een tegelvloer. Na jaren nog prachtig in een gezin met kinderen en een hond.

Betonlook
betonlook gietvloer op de kinderkamer
Betonlook
Gietvloer in twee kleuren op een kinderslaapkmer
Gietvloer
pu Gietvloer in de woonkamer
Vorige slide
Volgende slide

Villa in Nijmegen

Een prachtig gelegen villa voorzien van een gietvloer . Op de 1e etage alle ruimtes inclusief de inloopdouche voorzien van een betonlook gietvloer .

Douche voorzien van afschot met epoxy mortel om zo de juiste afwatering te krijgen naar de douchedrain

 

Bekijk het resultaat !

betonlook pu gietvloer kantoor

Grachtenpand Amsterdam

Een schitterende locatie midden in Amsterdam.

Een oude fariekshal wordt verbouwd tot een huisartsenpraktijk. Door behouden van de oude accenten dit in combinatie met onze moderne gietvloeren een schitterend eindresultaat. 

Nieuwbouw project in Utrecht.

Vloeren worden voorzien van een betonlook een 2 kleuren systeem. Door aanbrengen van egaline met wapening kunnen we de aangebrachte dekvloeren versterken en de kans op  adervorming sterk terug brengen.

Penthouse Rotterdam

Schitterend appartement met uitzicht op het stadhuis in het centrum van Rotterdam. Gehele appartement naadloos gegoten in een mono kleur.

Een moderne uitstraling waar de vloer zorgt voor een rustig geheel.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Vrijstaande woning Breugel

Door de gehele woning te voorzien van een betonlook gietvloer. Met een zachte warme kleur nuance zorgt de vloer voor de ideale rustige basis voor het inrichten van alle kamers in het huis. Van kantoor tot keuken, van game room tot zelfs woonkamer en badkamers.

Interieur verzorgt door Style at Home, te Nijnsel.