Gietvloeren Eindhoven

Eenheid in uw interieur

Gietvloeren Eindhoven

Heeft u gezocht naar gietvloeren in Eindhoven? Dan bent u bij Atix aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van verschillende PU-gietvloeren. Ons bedrijf is in 2001 gestart in Eindhoven, in het stadsdeel Woensel. Ons bedrijf bevat enkel vakmensen die staan voor hoge kwaliteit en het nakomen van afspraken. Enkel vakmensen werken dus op onze projecten, waardoor u altijd een aanspreekpunt op de vloer heeft dat u vakkundig te woord kan staan. Kortom, u kunt bij ons rekenen op een goede prijs zonder dat wij de kwaliteit uit het oog verliezen.

Wilt u informatie over onze pu-gietvloeren in Eindhoven ?

Bent u een zakelijke klant?

Bent u een particuliere klant?

PU Gietvloeren Eindhoven

Voor de gietvloeren die we ook in Eindhoven aanbrengen, gebruiken we aromatisch polyurethaan. Ten eerste is deze laag absoluut kleurvast, in tegenstelling tot een epoxy gietvloer of een aromatische PU-gietvloer. Ten tweede is deze variant flexibel en daardoor minder gevoelig voor scheurvorming.

Er zijn verschillende soorten gietvloeren verkrijgbaar. Deze vloeibare PU-vloer is beschikbaar in vrijwel alle kleuren of kleurencombinaties. Bovendien is het mogelijk om extra elementen in uw gietvloer te verwerken. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Onze gietvloer wordt opgebouwd uit vijf lagen, waarbij het totale systeem slechts ongeveer 3 tot 4 mm dik zal zijn.

Vanwege de opbouw van de vloer en de noodzakelijke droogtijden, verwachten we ongeveer 5 dagen bezig te zijn met de applicatie.

Bij een afname van een klein aantal vierkante meters zal de meterprijs aanzienlijk hoger uitvallen, omdat de opbouw van onze systemen hetzelfde blijft.

Bent u geïnterreseerd in een prijsvoorstel van Atix? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

pu gietvloer
Parkeren gietvloeren auto Atix centrum eindhoven- witte dame -bruine heer

Kenmerken van de gietvloer

Gietvloer in uw gehele woning

De vloer is 100% waterdicht. Dit zorgt ervoor dat onze gietvloeren goed toepasbaar zijn in natte ruimtes, dus ook in een inloopdouche.

Ervaar het comfort van een gietvloer onder uw voeten. Makkelijk schoon te maken en zeer geschikt in combinatie met vloer verwarming/koeling.

Verbindt al uw ruimtes zonder onderbrekingen en creëert eenheid in uw woning.

Makkelijk schoon te houden met een stofwisser.

Verbindt verschillende niveaus en behaald een verbluffend eindresultaat.

Gietvloeren in uw kantoorruimte voor een een rustige basis.

Badkamers
100% waterdicht, dus ook in uw inloopdouche
Keuken
Volledig naadloos makkleijk te reinigen
Woonkamer
Geniet van rust en eenheid
Trappen en splitlevels
Verbindt verschillende niveaus
Kantoor
Slijtvaste vloeren
Vorige slide
Volgende slide

Benieuwd wat uw gietvloer kost?

Garantie op onze gietvloeren

Als consument verlangt u naar goede kwaliteit van product en dienst. Dat verdient u ook! Omdat u slechts enkele malen in uw leven een nieuwe vloer koopt, is het belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd, zodat duidelijk is wat u mag verwachten. Daarom bieden we u NOA-Afbouwgarantie. Atix biedt als lid van de NOA 5 jaar garantie op basis van deze garantie bepalingen. Aan de hand van de NOA-garantie conformeert Atix-gietvloeren zich tevens aan de kwaliteitseisen m.b.t. de professionele wijze waarop de vloeren worden gerealiseerd.

Voordelen voor u

noa-afbouwgarantie-atix-noavakman