offerte aanvragen

Bedankt voor het invullen van ons offerteformulier. Uw aanvraag is verzonden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen ? Neem gerust contact met ons op  via mail info@atixvloersystemen.nl of bel ons op 0615042560

Transparant & Duidelijk 

Via onze Atix Gietvloer website willen graag onze kennis delen, u laten zien welke mogelijkheden en toepassingen onze gietvloeren hebben.

Daarnaast behandelen we een aantal belangrijkste aspecten van een gietvloer waardoor u een helder beeld heeft van deze prachtige vloerafwerking.

Mocht u toch nog met een vraag blijven zitten of bent neem gerust contact met ons op . Bent u benieuwd wat een Atix Gietvloeren in uw situatie zal gaan kosten laat uw gegevens achter in onze offerte aanvraag en wij maken vrijblijvend een prijsvoorstel. 

Maak kennis met ons bedrijf

Onze design gietvloeren vormen al tientallen jaren de basis van zorgeloos woongenot.  Perfect te combineren met de meest uiteenlopende stylen van interieur. Of uw smaak richting het industriële of juist landelijk en natuurlijke is. Onze gietvloer is te combineren met elke interieur.

Wij zijn er ons van bewust dat het kopen van een vloer niet over één nacht ijs gaat. Bovendien vinden wij dat een nieuwe vloer helemaal bij je woonwensen moet passen. 

We komen graag een keer langs om u de mogelijkheden van een gietvloer te laten zien en beleven. Met onze stalen en kleurenmappen kunnen we u op locatie goed laten zien wat er mogelijk is. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Voeg je koptekst hier toe