Gietvloer Arnhem

Eenheid in uw interieur

Atix plaatst uw gietvloer Arnhem

Een gietvloer Arnhem laat u plaatsen door Atix. Wij hebben al sinds 2001 ervaring met het egaliseren en leggen van vloeren. Sinds 2003 zijn we ons bovendien gaan specialiseren in gietvloeren. Waardoor onze passie voor gietvloeren is ontstaan? Dat is door de tientallen voordelen die dit type vloer biedt. Zo zijn de vloeren makkelijk te onderhouden, duurzaam en waterbestendig. De vloer is hierdoor geschikt voor in elke ruimte. Een ander groot voordeel is dat de vloer makkelijk aangepast kan worden aan uw wensen. U heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren en designs. Ga voor een strakke of moderne look of kies juist voor een tijdloos en elegant design.

Benieuwd naar de gietvloeren Arnhem?

De beste manier om kennis te maken met ons werk is door ons portfolio te bekijken. Bekijk de gietvloeren Arnhem die wij reeds geplaatst hebben en laat u inspireren. Uiteraard staan we ook open voor andere ideeën. Met een gietvloer is namelijk bijna alles mogelijk. Het enige wat wij checken is of de ondervloer geschikt is en of deze eventueel geëgaliseerd moet worden. Zo ja, dan voeren we deze werkzaamheden graag uit. Wilt u direct een vloerverwarming of koelsysteem laten plaatsen? Laat het ons dan gerust weten. Een gietvloer is vaak prima te combineren met een vloerverwarming of koeling. 

betonlook pu gietvloer kantoor

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Kom langs bij de gietvloer expert Arnhem

Voor meer informatie raden we u aan om de tijd te nemen om rond te kijken op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie en kunt u ons portfolio bekijken. Voor een persoonlijk advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of social media. Wij beschikken bovendien over een vestiging in Son en Breugel. U kunt hier (op afspraak) langskomen. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen onze experts u graag meer over de mogelijkheden. Graag tot ziens bij Atix!

betonlook gietvloer kleur bruin
betonlook gietvloer kleur licht
betonlook gietvloer kleur donker
betonlook gietvloer kleur lichtgrijs

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?