Gietvloer Best

Eenheid in uw interieur

Voordelen van een gietvloer Best

Een gietvloer Best biedt ontzettend veel voordelen. Zo heeft een gietvloer een moderne en strakke uitstraling, is de vloer onderhoudsvriendelijk en is de vloer kleurvast en duurzaam. Ook wordt de vloer naadloos gegoten hierdoor geen last van naden of voegen. Dit is een absoluut voordeel tijdens het schoonmaken . Een gietvloer is geschikt voor bijna alle ondergronden, kan gecombineerd worden met een vloerverwarming of vloerkoeling én kan door kleur en toevoegingen aangepast worden aan uw wensen. Tot slot is een gietvloer geschikt voor alle ruimtes van uw huis, inclusief vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Gietvloeren Best laten leggen door een professional

Wilt u gietvloeren Best laten leggen? Dan is het belangrijk dat u in zee gaat met een betrouwbare partij. Het leggen van een gietvloer moet namelijk wel professioneel uitgevoerd worden. Bij Atix rekent u op een vakkundige en klantvriendelijke service. Wij hebben een ruime ervaring met het leggen van ondervloeren, het egaliseren van vloeren en het leggen van gietvloeren. Wij weten als geen ander hoe we snel en efficiënt te werk kunnen gaan én hoe we het beste resultaat kunnen bereiken. Met Atix bent u dan ook verzekerd van een perfect resultaat.
betonlook gietvloer in woonkamer

Enkele eigenschappen van een pu gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Meer weten over de gietvloer expert Best?

Wilt u meer weten over de gietvloer expert Best? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier leest u meer over ons en de projecten die wij hebben uitgevoerd. Bekijk bijvoorbeeld direct foto’s van vloeren die wij gelegd hebben. Voor vragen of een offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen. Ook maken we graag een afspraak met u op onze locatie in Son en Breugel als u een persoonlijk advies wilt. U bereikt Atix via de e-mail, telefoon of social media. Graag tot ziens!

Bezoek onze showroom

We zijn een samenwerking aangegaan met Style at home waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Naast vloeren bent u van harte welkom voor interieur en kleur advies voor uw gehele woning.

Onze showroom in Sint-Oedenrode is op afspraak te bezoeken 

vanaf best maar 10 min rijden

Onze showroom is geopend

 

  • maandag       10:00 – 18:00
  • Dinsdag         10:00 – 18:00
  • Woensdag     10:00 – 18:00
  • Donderdag    10:00 – 18:00
  • Vrijdag           10:00 – 18:00
  • Zaterdag       10:00 – 18:00

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?