Gietvloer Dordrecht

Eenheid in uw interieur

Gietvloer Dordrecht laten leggen door de specialisten van Atix

Een gietvloer Dordrecht laat u leggen door de specialisten van Atix. Wij hebben een passie voor gietvloeren én een ruime ervaring met het plaatsen van de vloeren. Wij werken hierbij professioneel, efficiënt en precies volgens uw wensen. Zo kan een gietvloer worden uitgevoerd in verschillende kleuren en stijlen. Denk hierbij aan de industriële betonlook of een chique marmeren look. Daarnaast kan de vloer makkelijk gecombineerd worden met een vloerverwarming of koeling. Tot slot is een gietvloer geschikt voor elke ruimte van uw huis. Doordat de vloer waterbestendig en onderhoudsvrij is, is het bijvoorbeeld ideaal voor in uw keuken of badkamer.

De voordelen van gietvloeren Dordrecht

Gietvloeren Dordrecht bieden nog veel meer voordelen. Zo is de vloer duurzaam, praktisch en rolstoelvriendelijk. Een gietvloer zorgt namelijk voor een strak en egaal geheel, zonder naden of voegen. Uiteraard is dit ook een voordeel tijdens het schoonmaken en isoleren van uw woning. Wilt u alle overige eigenschappen van gietvloeren nog eens rustig na lezen? Neem dan een kijkje op onze website. Hier leest u meer over de vloeren en over ons. Goed om te weten: een gietvloer is geschikt voor bijna elke ondervloer. Eventueel kunnen wij de ondervloer egaliseren.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Neem contact op met de gietvloer expert Dordrecht

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag over de gietvloeren? Neem dan direct contact op met de gietvloer expert Dordrecht. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of social media. Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen of kunnen een afspraak maken. Zo bent u van harte welkom op onze vestiging in Son en Breugel voor een kop koffie en een persoonlijk advies. Tot slot raden we u aan om ons portfolio op onze website te bekijken. Hier vindt u meerdere foto’s van projecten die wij hebben uitgevoerd.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?