Gietvloer Son en Breugel

Eenheid in uw interieur

Interesse in een gietvloer Son en Breugel?

Heeft u interesse in een gietvloer Son en Breugel? Maak dan kennis met Atix. Wij zijn een bedrijf uit Son en Breugel dat sinds 2001 ondervloeren legt en vloeren egaliseert. Sinds 2003 zijn wij begonnen met het leggen van gietvloeren. Vanwege de voordelen die gietvloeren bieden én het mooie resultaat, hebben wij van het leggen van gietvloeren al gauw onze specialiteit gemaakt. Inmiddels leggen wij gietvloeren in de gehele regio én in alle ruimtes van uw huis. Wist u bijvoorbeeld dat gietvloeren waterdicht zijn? Een gietvloer is hierdoor tevens een uitstekende keus voor in de badkamer.

Gietvloeren Son en Breugel volgens uw wensen

Naast dat gietvloeren Son en Breugel geschikt zijn voor alle ruimtes in uw huis, kan de vloer volledig worden aangepast aan uw wensen. Zo is de betonlook erg populair. Een gietvloer met betonlook heeft een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast kunt u kiezen voor andere looks en kleuren zoals zandkleur, marmer of een mix van diverse kleuren. Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk, kleurvast en geschikt voor bijna alle ondergronden. Ook als u een vloerverwarming of koeling wilt leggen, kan dit prima gecombineerd worden met een gietvloer. Tot slot zorgt de gietvloer voor een egaal geheel, zonder naden en voegen.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Contacteer de gietvloer expert Son en Breugel

Op onze website leest u meer over ons, de gietvloeren en onze werkwijze. Tevens kunt u online enkele foto’s bekijken van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u natuurlijk (vrijblijvend) contact opnemen. Ook sturen we u graag een offerte toe. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of social media. Wilt u liever bij ons langskomen voor een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn – op afspraak – te bezoeken op onze locatie in Son en Breugel.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?