Gietvloer Gemert

Eenheid in uw interieur

Een gietvloer Gemert voldoet aan uw eisen

Of u nu een vloer zoekt voor in uw badkamer, werkkamer, woonkamer of garage: een gietvloer Gemert voldoet aan al uw eisen. Een gegoten vloer kan namelijk volledig aangepast worden aan uw wensen en eisen. Daarnaast biedt een gegoten vloer verschillende voordelen. Hoe fijn is het namelijk om voor een vloer te kiezen die weinig onderhoud nodig heeft? Een gietvloer is bovendien duurzaam, waterbestendig en geschikt voor mindervaliden. De tijdloze en strakke uitstraling maakt de vloer compleet én een populaire keuze voor een breed publiek.

Gietvloeren Gemert geplaatst door onze specialisten

Het team van Atix is gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren Gemert. Wij gaan vakkundig, professioneel en klantgericht te werk. Zo gaan wij nooit van start zonder de verschillende opties uitgebreid met u te bespreken. Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaan we efficiënt en zorgvuldig aan de slag. Tot slot brengen we een laklaag aan die voor een mooie finish zorgt én uw vloer beschermt tegen krassen en beschadigingen. Wilt u advies over het onderhoud van de vloer? Ook dan rekent u natuurlijk op onze specialisten.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

De gietvloer expert Gemert ontvangt u graag op locatie!

Onze gietvloer expert Gemert ontvangt u graag op onze locatie. Hier kunnen we een kop koffie drinken en de opties bespreken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze showroom. Mocht u enthousiast zijn en direct een offerte aan willen vragen, doe dit dan via de website of stuur ons een e-mail. Wij sturen u graag een persoonlijke offerte toe. Tot slot raden we u aan om onze website en social media accounts eens te bekijken. Hier vindt u veel praktische informatie én nuttige video’s en filmpjes over ons werk.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?