Gietvloer in de woonkamer

Gietvloer in de woonkamer

Bent u op zoek naar een gietvloer in uw woning. Een gietvloer is een vloer met een strakke moderne uitstraling. Gegoten zonder naden en verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren of combinaties daarvan. Creer eenheid en rust in uw interieur. Vloeren zijn eindeloos te combineren in verschillende woonstylen, laat u verassen door de mogelijkheden.

betonlook gietvloer in woonkamer best

Pu-gietvloer in uw woonkamer?

Is een pu-gietvloer de geschikte keuze voor uw vloer in de woonkamer?

Een alifatische pu-gietvloer is een licht elastische vloer en is daardoor een stuk minder gevoelig voor scheuren vanuit de ondervloer. Waar cementgebonden producten en epoxy vloeren erg hard zijn en niet kunnen meebewegen met de ondergrond geeft deze pu hier een groot voordeel. De vloeren zijn uv- bestendig waardoor u jaren lang kan genieten van de gekozen kleurstelling.

Verbind al uw ruimtes naadloos met elkaar en creer rust. Leg de vloer door in de keuken gang en wc, ook in de garage kan de vloer doorgelegd worden tot een geheel. Verbind verschillende niveaus door het meebekleden van trappen en splitlevels.

Heeft u vragen over de mogelijkheden neem gerust contact met ons op.

 

Comfort van uw woonkamer vloer

Een gietvloer voelt warm en zal door de geringe laagdikte van het systeem snel de temperatuur opnemen en doorgeven. Dit maak dat de vloer ook zeer geschikt is voor vloer verwarming/ koeling. 

woonkamer makkelijk schoon te houden

De vloer bevat geen naden en kieren en zijn 100% waterdicht. Dit maakt dat de vloer zeer hygienisch is en makkelijk te reinigen. Opliggend vuil met een stofzijger met parketborstel of een droge vlakmop. Reinigen met zeep adviseren we een pu-reiniger en voor periodiek grondige schoopmaak een pu-stripper

woonkamer gietvloer over tegels

Eigenschappen van onze gietvloer

  • Kleurvast en duurzaam
  • Geen naden en voegen
  • Veel kleuren en combinaties verkrijgbar
  • onderhoudsvriendelijk
  • geschikt voor bijna alle ondergronden
  • geringe laagdikte
  • Perfect te combineren met vloer verwarming/koeling
witte Gietvloer

Aanbrengen van een gietvloer in de Woonkamer

Voor het aanbrengen van een gietvloer in de woonkamer zullen we een aantal dagen nodig hebben . Doordat de gietvloer opgebouwd wordt uit een aantal lagen zal dit ca 4 a 5 dagen duren. 

Ondervloer

Voor het aanbrengen van de gietvloer zullen we altijd een bezoek inplannen op het werk om de situatie te bekijken. Een pu-gietvloer kan over verschillende ondergronden worden aangebracht. Enkele zaken die van belang zijn, de ondervloer moet vlak zijn en vast liggen. Door de geringe laagdikte is het dus niet altijd nodig de oude vloer te verwijderen dit kan een hoop breekwerk schelen. Als er extra werkzaamheden nodig zijn om uw ondervloer geschikt te maken kunnen wij deze natuurlijk uitvoeren. Voorbeelden kunnen zijn voorbehandelen van scheuren het egaliseren van de vloer, of plaatsen van profielen. 

 

Leggen van de gietvloer in de woonkamer

Als de basis goed is kunnen we staten met de opbouw van ons systeem. Een primerlaag en schraplaag. Daarna aanbrengen van de pu-kleurlaag, mono of betonlook (2 kleuren). Na het gieten en drogen van deze laag lakken we de vloer 2 maal af. Tijdens het aanbrengen van een betonlook gietvloer nodigen we u graag uit voor het bepalen van de tekening van de vloer.

Atix Vloersystemen

Uw gietvloer onze passie

Gietvloeren Eindhoven

offerte aanvragen
vrij staand bad atix gietvloer
betonlook gietvloer in woning br
witte Gietvloer
betonlook gietvloer in de keuken
Eigen applicatie
Altijd vakmensen op de vloer die u te woord kunnen staan
Gietvloeren sinds 2001
Meer als 20 jaar ervaring in de vloeren
Vorige slide
Volgende slide

Prijs van de gietvloer

Gietvloer prijzen zijn sterk afhankelijk van de aantal aan te brengen vierkante meters. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we u een voorstel kunnen doen.