Gietvloer Nuenen

Eenheid in uw interieur

Gietvloer Nuenen voldoet aan al uw strenge eisen

Een vloer moet aan strenge eisen voldoen. Naast dat de vloer – zeker in een druk huishouden – intensief gebruikt wordt, wilt u lang plezier hebben van uw vloer én een vloer kiezen met een mooie uitstraling. En de vloer uitgebreid onderhouden? U besteedt uw tijd liever aan andere zaken. Een gietvloer Nuenen voldoet aan al deze eisen en meer. Zo kan een gietvloer compleet worden aangepast aan uw wensen en interieur. Een gietvloer is bovendien duurzaam, onderhoudsvriendelijk en naadloos. U heeft geen last van vervelende voegen en naden die in de weg zitten tijdens het schoonmaken.

Gietvloeren Nuenen laten plaatsen door Atix

Atix is de specialist in gietvloeren Nuenen. Wij hebben een passie voor gietvloeren en een ruime ervaring met het plaatsen van deze vloeren. Zo zal het in sommige gevallen nodig zijn om de ondervloer te egaliseren. Wilt u tevens een vloerverwarming of koeling plaatsen? Dan kijken we graag mee met u naar de mogelijkheden. Een groot voordeel van de gietvloeren is namelijk dat deze uitstekend gecombineerd kunnen worden met een verwarmings- of koelingssysteem. Daarnaast zijn de gietvloeren waterdicht waardoor ze geschikt zijn voor alle ruimtes van uw huis, inclusief de keuken en badkamer.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Stel uw vraag aan de gietvloer expert Nuenen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over het plaatsen van een gietvloer? Neem dan vrijblijvend contact op met de gietvloer expert Nuenen. Wij staan u graag te woord en kunnen u, indien gewenst, een offerte toesturen. Neem ook even de tijd om op onze website rond te kijken. Hier vindt u foto’s van projecten die we reeds hebben uitgevoerd. Tot slot vindt u online informatie over ons en onze contactgegevens. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen, te bellen of te benaderen via social media. Graag tot ziens bij Atix!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?