Gietvloer Oosterhout

Eenheid in uw interieur

Bent u zich aan het oriënteren op een gietvloer Oosterhout?

Bent u zich aan het oriënteren op een gietvloer Oosterhout? Maak dan kennis met Atix. Wij zijn sinds 2003 gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren. Onze vakmannen hebben een ruime ervaring én een grote passie voor het vak. Een mooi resultaat is hierdoor gegarandeerd. Voor het plaatsen van een gietvloer gaan we dan ook zorgvuldig te werk. Allereerst zullen we de ondergrond moeten checken. Hoewel bijna elke ondergrond geschikt is, zullen we deze in sommige gevallen moeten egaliseren. Een gietvloer staat namelijk bekend om zijn strakke en naadloze look.

Strakke en naadloze look van gietvloeren Oosterhout

De strakke en naadloze look van gietvloeren Oosterhout biedt meerdere voordelen. Zo kunnen we een mooi geheel maken door meerdere ruimtes aan elkaar te verbinden. Daarnaast is de vloer volledig waterdicht. Dit is ideaal voor in natte ruimtes zoals de badkamer. Ook voor mindervaliden is het een absoluut voordeel dat de vloer egaal is. Qua looks kunnen we spelen met verschillende kleuren en patronen. Ga voor één kleur of laat meerdere kleuren verwerken in uw vloer. Ook afbeeldingen kunnen worden vormgegeven op de vloer. Dit is leuk als u een spectaculair entree wilt maken of optische effecten wilt creëren in uw woning.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Contacteer de gietvloer expert Oosterhout

Over gietvloeren kunnen wij urenlang verder vertellen. Voor meer informatie raden we u daarom aan om onze website te bezoeken of onze social media accounts te bekijken. Heeft u vragen of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Uiteraard kunt u ook direct een offerte bij ons aanvragen. Tot slot beschikken wij over een vestiging in Son en Breugel. U kunt een afspraak maken met ons om hier langs te komen voor een vrijblijvend gesprek met onze experts.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?