Gietvloer Schijndel

Eenheid in uw interieur

Vind de perfecte gietvloer Schijndel

Bij Atix helpen we u graag bij het vinden van de perfecte gietvloer Schijndel. Naast dat wij zeer ervaren zijn met het plaatsen van gietvloeren, weten wij alles over de verschillende opties. Zo kan een gietvloer makkelijk aan uw wensen worden aangepast. Bepaal zelf de kleur, het patroon en de afwerking. Daarnaast is een gietvloer geschikt voor in elke ruimte van uw huis. Doordat een gegoten vloer bestand is tegen water, kan de vloer tevens op de badkamer worden geplaatst. Bij Atix leggen we u de mogelijkheden graag voor en helpen we met het maken van een keuze.

Gietvloeren Schijndel: eenheid in uw woning

Het voordeel van gietvloeren Schijndel is dat een gietvloer op bijna elke ondergrond geplaatst kan worden. In sommige gevallen zullen we de vloer eerst egaliseren. Dit is belangrijk omdat een gietvloer altijd een egaal geheel vormt zonder naden en voegen. Naast dat naden en voegen de eenheid in uw woning verstoren, zijn naden en voegen minder handig qua onderhoud. Ook voor mensen in een rolstoel of rollator is het fijn als de vloer egaal en glad is. Goed om te weten: een gietvloer kan uitstekend worden gecombineerd met een verwarmings- of koelingssysteem in uw vloer.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen┬á
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Persoonlijk advies van de gietvloer expert Schijndel

Voor een persoonlijk advies van de gietvloer expert Schijndel, kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Daarnaast kunt u een afspraak maken om bij ons langs te komen en een aantal voorbeelden te bekijken in de showroom. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook verder lezen op onze website of onze social media accounts bekijken. Hierop vindt u alles wat u moet weten over ons en onze vloeren! Tot ziens bij Atix.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?