Gietvloer Veghel

Eenheid in uw interieur

Gietvloer Veghel past perfect bij uw interieur

Een gietvloer Veghel past perfect bij uw interieur. Naast dat een gietvloer in verschillende kleuren en patronen kan worden gelegd, heeft de vloer een strakke en moderne uitstraling. Met de gietvloer vormt u een mooi, egaal geheel in uw woning. Trek de vloer bijvoorbeeld door op de gehele boven- of benedenverdieping. Doordat een gegoten vloer waterbestendig en onderhoudsvrij is, is dit type vloer geschikt voor in elke ruimte en interieur. Zelfs in de garage of in de badkamer kan de vloer een echte eyecatcher vormen. Kies bijvoorbeeld voor een moderne betonlook voor in de mancave of een chique marmeren of zandkleurige vloer in de hal of woonkamer.

Maak kennis met de gietvloeren Veghel van Atix

Atix is de specialist in het leggen van gietvloeren Veghel. Wij hebben een ruime ervaring met het plaatsen van vloeren én bieden een geweldige service. Zo vinden we het belangrijk om u goed te adviseren. Wij helpen u bij het kiezen van een vloer die aan al uw eisen voldoet en vertellen u graag meer over onze werkwijze. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze. Zowel de kleur als het patroon en de afwerking kiest u helemaal zelf. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan onze video’s op YouTube of de voorbeeldprojecten op onze website.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Kom langs bij de gietvloer expert Veghel

Voor een persoonlijk advies nodigen we u graag uit bij onze gietvloer expert Veghel. Wij beschikken over een locatie in Son en Breugel waar we u van harte ontvangen. Wij laten u hier de verschillende opties zien en denken met u mee. Zo is het vaak fijner om een kleur of patroon met eigen ogen te bekijken voordat u een keuze maakt. Voor praktische informatie verwijzen we u graag door naar onze website. Hier leest u meer over ons en onze diensten. Tot slot vindt u online onze contactinformatie. Aarzel niet om ons te bellen of te e-mailen als u een vraag heeft, een offerte wilt aanvragen of een afspraak wilt maken op onze locatie.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?