Gietvloer Waalwijk

Eenheid in uw interieur

Creëer eenheid met een gietvloer Waalwijk

Met een gietvloer Waalwijk creëert u eenheid in uw woning. Een gietvloer heeft namelijk een strakke en egale uitstraling en kan doorgetrokken worden door alle ruimtes van uw huis. Hierdoor is het mogelijk om optische effecten te creëren en uw huis in balans te brengen. Qua kleuren en patronen zijn de opties bovendien eindeloos. U kunt zowel voor een moderne betonlook als voor een chique marmeren look kiezen. Bij Atix zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u voorbeelden laten zien. Hierdoor leggen we altijd een vloer die precies aan uw wensen en eisen voldoet.

Hoe worden gietvloeren Waalwijk geplaatst?

Voordat we gietvloeren Waalwijk plaatsen, zullen we uitgebreid met u overleggen. Wij kunnen u de verschillende opties voorleggen en maken een plan van aanpak. Vervolgens zullen we de ondergrond voorbereiden. In principe is bijna elke ondergrond geschikt. Vervolgens zullen we een hechtprimer aanbrengen, een schraplaag appliceren en de gietvloer op de vloer gieten. De vloer werken we af met een laklaag. U heeft zelf de keuze uit een matte laklaag of een laag met hoogglans. Daarnaast bepaalt u de structuur en het patroon. Ga voor een rustige uitstraling of speel met drukke vegen die uw vloer een unieke look geven.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Kom langs bij de gietvloer expert Waalwijk

Omdat er zo veel opties zijn, is het soms lastig om een keuze te maken. Wij nodigen u daarom graag uit op onze locatie. Hier kunt u met de gietvloer expert Waalwijk babbelen en diverse voorbeelden bekijken. Laat u inspireren door onze voorbeeldwoningen of vraag een persoonlijk advies. Uiteraard kunt u ook online een goede impressie krijgen van ons werk. Neem de tijd om de website te ontdekken of bekijk onze foto’s en filmpjes op onze social media accounts. Bent u enthousiast geworden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of stel uw vraag via de e-mail of telefoon. Ons team helpt u graag.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?