Gietvloer Deurne

Eenheid in uw interieur

Gietvloer Deurne voldoet aan al uw wensen en meer

De vloer vormt de basis in uw huis. Een vloer moet hierdoor niet alleen de perfecte uitstraling hebben, een goede vloer moet ook aan andere (strenge) eisen voldoen. Zo wilt u wellicht een vloer die weinig onderhoud nodig heeft, duurzaam is en waterbestendig is. Een gietvloer Deurne voldoet aan al deze wensen en meer. Een gegoten vloer is hierdoor een perfecte keuze voor elk gezin, elk huis én in elke ruimte. Wist u bijvoorbeeld dat een gietvloer zowel in de woonkamer, slaapkamer, garage als de badkamer geplaatst kan worden? Doordat de vloer in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen geplaatst kan worden, vindt u altijd een vloer die perfect in uw interieur past.

Wij plaatsen gietvloeren Deurne en omgeving

Bij Atix richten we ons volledig op het plaatsen van gietvloeren Deurne en omgeving. Sinds 2001 houden we ons bezig met het plaatsen van ondervloeren, sinds 2003 hebben we ons gespecialiseerd in gietvloeren. Wij zijn namelijk groot fan van de voordelen die gietvloeren bieden én het mooie resultaat. Onze experts kunnen enthousiast vertellen over de gietvloeren maar vertellen u natuurlijk ook graag meer over onze werkwijze. Zo is het gieten van een vloer een klus die wij stap voor stap doen. Daarnaast nemen wij de afwerking voor onze rekening. De laklaag zorgt voor een extra finish en beschermt de vloer.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Offerte aanvragen bij de gietvloer expert Deurne

Meer informatie over ons, de gietvloeren en onze werkwijze vindt u op de website. Neem de tijd om alles rustig door te lezen of bekijk foto’s van projecten die wij hebben uitgevoerd. Als u vragen heeft of direct een offerte wilt aanvragen, neem dan contact op met de gietvloer expert Deurne. Wij staan u graag te woord. Tot slot kunt u altijd een afspraak maken om bij ons langs te komen. Op onze locatie in Son en Breugel laten we u graag voorbeelden zien en kennis maken met de verschillende opties die wij bieden. Tot ziens bij Atix!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?