Gietvloer Etten-Leur

Eenheid in uw interieur

Gietvloer Etten-Leur biedt tientallen voordelen

Een gietvloer Etten-Leur biedt tientallen voordelen. Zo is een gietvloer duurzaam, praktisch én stijlvol. De vloer kan makkelijk worden aangepast aan uw wensen waardoor de vloer altijd de perfecte basis in uw interieur vormt. Maak een keuze uit de verschillende kleuren, patronen, afwerkingen en looks. Onder andere de betonlook is een goed voorbeeld van een gegoten vloer die erg populair is. Een vloer met betonlook past perfect bij een industrieel interieur en staat strak en modern. Zowel in de woonkamer als bijvoorbeeld in de badkamer staat dit type gietvloer goed.

Op zoek naar een specialist in gietvloeren Etten-Leur?

Bent u op zoek naar een specialist in het plaatsen van gietvloeren Etten-Leur? Maak dan kennis met Atix. Wij hebben een ruime ervaring en zeer professionele werkwijze. Op onze locatie in Son en Breugel laten we u bijvoorbeeld graag de verschillende opties zijn. Maak een rondje door onze showroom en wij weten zeker dat u een design vindt die u aanspreekt. Vervolgens vertellen onze experts u graag meer over onze werkwijze. In principe is bijna elke ondergrond geschikt voor het plaatsen van een gietvloer. Bij twijfel kunnen we natuurlijk altijd een kijkje komen nemen.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Kom meer te weten over de gietvloer expert Etten-Leur

De beste manier om kennis te maken met Atix is door verder te lezen op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie en kunt u direct voorbeelden bekijken van projecten die wij hebben uitgevoerd. Ook op onze social media accounts vindt u veel foto’s en interessante video’s. Heeft u liever persoonlijk contact? Bel of e-mail ons dan of maak direct een afspraak om langs te komen op onze locatie. De gietvloer expert Etten-Leur verwelkomt u graag. Tot slot kunt u via onze website direct een (vrijblijvende) offerte aanvragen. Graag tot ziens!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?