Gietvloer Helmond

Eenheid in uw interieur

Atix plaatst uw gietvloer Helmond

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partij om uw gietvloer Helmond te plaatsen? Maak dan kennis met Atix. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het leggen van een ondervloer, het egaliseren van uw vloer en het plaatsen van een gietvloer. Wij werken met verschillende kleuren en ontwerpen waardoor u altijd een vloer vindt die voldoet aan uw eisen. Door de unieke voordelen van een gietvloer, geniet u bovendien van een duurzame én mooie vloer in elke ruimte van uw huis. Zo zijn gietvloeren waterbestendig waardoor ze ook geschikt zijn voor in uw keuken of badkamer.

Onze passie voor gietvloeren Helmond

Onze passie voor gietvloeren Helmond delen we graag met u. Wij zijn namelijk zeer enthousiast over de uitstraling van een gietvloer én de overige voordelen. Zo is een gietvloer onderhoudsvriendelijk en praktisch. Zo heeft een gietvloer geen naden en voegen, wat in de praktijk erg handig blijkt tijdens het schoonmaken. Daarnaast is een gietvloer rolstoelvriendelijk. Met huisdieren of kleine kinderen hoeft u zich niet druk te maken over een ongelukje. U maakt de vloer snel en eenvoudig schoon, zonder het risico te lopen op blijvende schade. De gietvloer kan bovendien gecombineerd worden met vloerverwarming voor extra comfort.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Vraag een offerte aan bij de gietvloer expert Helmond

Heeft u interesse in een gietvloer? Vraag dan direct een (vrijblijvende) offerte aan bij de gietvloer expert Helmond. U kunt ons tevens contacteren als u een vraag heeft of meer informatie wilt. Wij vertellen u bijvoorbeeld graag of een gietvloer geschikt is voor uw ondervloer, hoe wij te werk gaan en waar u rekening mee moet houden na het plaatsen van een gietvloer. Wilt u graag persoonlijk kennis met ons maken? Maar dan een afspraak op onze vestiging in Son en Breugel. Neem gerust contact met ons op via de e-mail, telefoon of social media. Graag tot ziens!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?