Gietvloer Nijmegen

Eenheid in uw interieur

Passie voor gietvloer Nijmegen

Bij Atix hebben we een passie voor een gietvloer Nijmegen. Naast dat wij ons gespecialiseerd hebben in het plaatsen van gietvloeren, zijn wij zeer te spreken over het mooie resultaat die dit type vloer biedt. Doordat we eindeloos kunnen variëren qua kleuren en patronen, is het resultaat bovendien altijd uniek én persoonlijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website of social media accounts. Hier zijn veel voorbeelden te vinden van projecten die wij hebben uitgevoerd. Laat u inspireren of laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Het plaatsen van gietvloeren Nijmegen

Het plaatsen van gietvloeren Nijmegen doen wij op een professionele, vakkundige en klantvriendelijke manier. Zo zullen wij allereerst uitgebreid bespreken welke opties er zijn. Wij luisteren naar uw wensen en denken actief met u mee. Zodra u de perfecte vloer én afwerking heeft uitgezocht maken we een plan van aanpak. Uiteraard checken we van te voren of de ondergrond geschikt is. Gelukkig is een gietvloer op bijna elke ondergrond te plaatsen. Het resultaat is altijd strak, egaal en elegant. Een gietvloer is bovendien duurzaam en heeft maar weinig onderhoud nodig.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Meer informatie over de gietvloer expert Nijmegen

Wilt u meer informatie over Atix, de gietvloer expert Nijmegen? Schenk uzelf dan een kopje koffie in en neem de tijd om onze website en social media accounts te bekijken. Hier vindt u naast voorbeelden van ons werk ook veel praktische informatie over de gietvloeren. Zodra u enthousiast bent geworden kunt u direct een offerte aanvragen of een afspraak met ons maken. Zo nodigen we u graag uit op onze locatie in Son en Breugel om de verschillende kleuren en patronen te bekijken. Onze experts voorzien u hier bovendien graag van een advies. Graag tot ziens!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?