Gietvloer Oss

Eenheid in uw interieur

Gietvloer Oss strak, modern en praktisch

Een gietvloer Oss is strak, modern en praktisch. Ideaal als u een industriële woonstijl heeft of op zoek bent naar een vloer die een mooie basis vormt in uw huis. Een gietvloer wordt (zoals de naam al doet vermoeden) gegoten over een geschikte ondergrond. Vervolgens wordt de vloer afgewerkt met een laklaag. U bepaalt zelf of u één of meerdere kleuren wilt verwerken in uw vloer, welke kleur of kleuren dit worden en welk patroon u gebruikt voor de vloer. Daarnaast kiest u de afwerking van de vloer. Dit kan zowel een matte als een glanzende laklaag worden.

Gietvloeren Oss bij Atix

Bij Atix zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren Oss. Wij hebben een ruime ervaring en gaan altijd efficiënt en professioneel te werk. Zo zullen wij allereerst uitgebreid de verschillende opties met u bespreken. Wij laten u voorbeelden zien en kunnen –indien gewenst- een persoonlijk advies geven. Vervolgens maken we een plan van aanpak. Wij leggen u stap voor stap uit hoe we te werk gaan en maken een planning. Het is soms nodig om te checken of de ondergrond geschikt is en of we deze eventueel eerst moeten egaliseren. Met het uiteindelijke resultaat zijn we pas tevreden als u dat ook bent.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Contacteer de gietvloer expert Oss

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met de gietvloer expert Oss. Wij staan u graag te woord. Eventueel kunnen we direct een afspraak maken op onze locatie in Son en Breugel. Onder het genot van een kopje koffie leggen we u de verschillende opties voor en kunt u de kleuren en patronen bekijken. Bent u enthousiast geworden? Dan maken we direct een planning. Uiteraard vindt u ook online meer informatie over ons en onze projecten. Neem de tijd om deze te bekijken. Graag tot ziens!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?