Gietvloer Roosendaal

Eenheid in uw interieur

Nieuwe uitstraling met een gietvloer Roosendaal

Is uw interieur aan een make-over toe? Of bent u verhuisd en wilt u een nieuwe vloer in uw woning laten leggen? Maak dan kennis met de gietvloeren van Atix. Een gietvloer Roosendaal biedt ontzettend veel voordelen, waaronder de unieke uitstraling die de vloer biedt. Zo kan de vloer precies worden aangepast aan uw wensen en eisen. Kies zelf welke look u in uw huis wilt laten terug komen of welke kleuren het beste passen bij uw meubels. Qua gietvloeren is de keuze eindeloos. Doe gerust inspiratie op online of door de projecten op onze website te bekijken.

Waarom kiezen voor gietvloeren Roosendaal?

Het kiezen voor gietvloeren Roosendaal lijkt een logische keuze als u alle voordelen op een rijtje ziet. Zo is een gietvloer niet alleen mooi maar ook super praktisch. De vloer heeft weinig onderhoud nodig en is duurzaam. Doordat de vloer een egaal en strak geheel vormt, is de vloer goed schoon te maken. U heeft immers geen last van lastig te bereiken naden of voegen. Daarnaast is de vloer erg geschikt voor mensen met een rolstoel of rollator. Tot slot is de vloer waterbestendig. U kunt hierdoor zelfs uw badkamer voorzien van een gietvloer.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Maak kennis met de gietvloer expert Roosendaal

Op onze website en social media accounts kunt u kennis maken met de gietvloer expert Roosendaal, Atix. Neem gerust een kijkje in ons portfolio of bekijk video’s waarin we onze werkwijze laten zien. Voor vragen, een offerte of persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord via de e-mail, telefoon of social media. Tot slot kunt u altijd een afspraak maken op ons kantoor. Hier kunnen we de mogelijkheden met u bespreken onder het genot van een kop koffie. Wij hopen snel van u te horen of u te mogen begroeten op ons kantoor in Son en Breugel. Tot ziens!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?