Gietvloer Rotterdam

Eenheid in uw interieur

Atix: expert in gietvloer Rotterdam

Atix is de expert in het leggen van een gietvloer Rotterdam. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie in gietvloeren, zorgen we altijd voor een strak en professioneel resultaat. Wij zijn bovendien klantvriendelijk en servicegericht. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Neem een kijkje op onze website om direct voorbeelden van onze projecten te bekijken. Laat u inspireren of geef uw eigen ontwerp door. Een gietvloer kan namelijk volledig aan uw wensen en eisen worden aangepast. Een gietvloer is hierdoor geschikt voor iedereen én voor in (bijna elke ruimte).

Waterbestendige gietvloeren Rotterdam

Het fijne aan gietvloeren Rotterdam is dat gietvloeren waterbestendig zijn. De vloer kan hierdoor ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer geïnstalleerd worden. Het enige wat wij even moeten checken is de ondervloer. Soms moeten we de ondervloer eerst egaliseren en in enkele (zeldzame) gevallen is de ondervloer niet geschikt. Wij zullen u dit uiteraard direct laten weten. Zo kunnen we overgaan op een plan B of u meer vertellen over een vloer die wel geschikt is. Bent u benieuwd waarom gietvloeren zo populair zijn? Lees dan meer op onze website. Hier hebben we alle belangrijke voordelen voor u op een rijtje gezet.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Meer weten over de gietvloer expert Rotterdam?

Wilt u meer weten over Atix, de gietvloer expert Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website. Voor vragen of meer informatie kunt u ons bereiken via de e-mail of telefoon. Mocht u liever de mogelijkheden face to face bespreken, maak dan een afspraak met ons. Wij hebben een vestiging in Son en Breugel waar we u graag ontvangen voor een kop koffie en goed gesprek. Tot slot kunt u natuurlijk de tijd nemen om onze website verder te bekijken. Hier vindt u alles wat u absoluut moet weten over gietvloeren!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?