Gietvloer Sint-Oedenrode

Eenheid in uw interieur

Kies voor een gietvloer Sint-Oedenrode

Een nieuwe vloer laten plaatsen doet u niet elke dag. Maak daarom een weloverwogen keuze en kies voor een vloer die voldoet aan al uw wensen en eisen. Zo is een gietvloer Sint-Oedenrode zeker een interessante keuze. Een gietvloer kent ontzettend veel voordelen waaronder het feit dat deze vloer weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast kan de vloer worden uitgevoerd in verschillende kleuren en stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een industriële look of kies juist voor een elegant en tijdloos design. De opties zijn eindeloos! Een gietvloer is bovendien geschikt voor alle ruimtes van uw huis.

Gietvloeren Sint-Oedenrode kopen bij Atix

Bij Atix kunt u gietvloeren Sint-Oedenrode kopen. Naast dat we u graag voorzien van een deskundig advies, kunnen we de vloer direct voor u plaatsen. Uiteraard zullen we van tevoren checken of de ondergrond geschikt is en of de ondergrond eventueel geëgaliseerd moet worden. Wilt u direct een vloerverwarming of koeling laten plaatsen? Geen probleem. Dit kan zeer goed gecombineerd worden met de gietvloer. Een ander groot voordeel is dat gietvloeren waterbestendig zijn en geschikt zijn voor alle ruimtes in uw huis. Ook de badkamer of keuken kunnen wij voorzien van een mooie nieuwe vloer.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Maak een afspraak met de gietvloer expert Sint-Oedenrode

Op onze website kunt u meer lezen over ons en onze diensten. Daarnaast vindt u op de website foto’s van projecten die wij hebben uitgevoerd. De beste manier om écht kennis met ons te maken is echter door contact met ons op te nemen. Via de telefoon of e-mail bespreken we graag de mogelijkheden. Ook kunnen we u direct een vrijblijvende offerte toesturen. Mocht u liever face to face met onze experts praten, twijfel dan niet en maak een afspraak. Op onze locatie in Son en Breugel ontvangen we u graag voor een persoonlijk advies.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?