Gietvloer Someren

Eenheid in uw interieur

Atix is de vakman voor het plaatsen van een gietvloer Someren

Atix is dé vakman als u snel, efficiënt en professioneel een gietvloer Someren wilt laten plaatsen. Naast dat wij veel ervaring hebben, gaan we altijd secuur en klantgericht te werk. Dit houdt in dat wij u helpen bij alle aspecten van het plaatsen van een gietvloer. Van het uitbrengen van een advies over de kleur tot aan een nette afwerking. Het resultaat? Dat is een gietvloer waar u blij mee bent en waar wij trots op zijn. Wij maken van de vloer een mooi, egaal geheel. Dit staat niet alleen chique, het is in de praktijk ook een stuk praktischer dan een vloer met naden en voegen.

Bekijk voorbeelden van de gietvloeren Someren

Op onze website kunt u een aantal voorbeelden van de gietvloeren Someren bekijken. Laat u inspireren en lees direct meer over ons en onze werkwijze. Zo kunnen wij een gietvloer in elke ruimte van uw huis plaatsen. Zelfs voor in de badkamer of garage is de gietvloer geschikt. Een gegoten vloer is namelijk waterdicht. U hoeft zich geen zorgen te maken over een ongelukje met water of het onderhoud. Een gegoten vloer is bovendien makkelijk te onderhouden en duurzaam. U zult lang plezier hebben van uw nieuwe vloer.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Wie is de gietvloer expert Someren?

Atix, oftewel de gietvloer expert Someren, is een bedrijf dat zich sinds 2001 richt op het plaatsen van vloeren. In 2003 zijn wij ons gaan specialiseren in gietvloeren. Naast dat wij een grote passie hebben voor gietvloeren, hebben wij een hart voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk om u van een deskundig en persoonlijk advies te voorzien. Voor vragen of een offerte kunt u ons daarom altijd contacteren. Daarnaast bent u van harte welkom op onze locatie in Son en Breugel. Bereik ons via de e-mail, telefoon of social media en maak direct een afspraak. Tot ziens bij Atix!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?