Gietvloer Tilburg

Eenheid in uw interieur

Gietvloer in Tilburg

Bent u op zoek naar een gietvloer Tilburg, maak kennis met het vakmanschap van Atix. We zijn een Brabands bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het leggen van gietvloer systemen. Sinds onze oprichting in 2001 hebben we op veel projecten prachtige gietvloeren mogen maken. We staan voor hoge kwaliteid en duidelijke afspraken. We werken uitsluitend met eigen mensen. Er zijn altijd vakmensen op de vloer die u vakkundig te woord kunnen staan. U kan bij Atix rekenen op een goede prijs voor uw gietvloer.

Interesse in een gietvloer Tilburg?

Wilt u een gietvloer Tilburg laten plaatsen? We werken met een hoogwaardige polyurethaan gietvloer. Deze alifatische pu gietvloer is licht flexiben en 100% waterdicht. We werken uitsluitend met producten van een hoge kwaliteit. Niet alleen streven we voor een prachtige vloer, ook bieden we onze service in het voortraject. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijk en uitgebreid advies. Kom bijvoorbeeld langs op onze vestiging om de verschillende kleuren en patronen en varianten te bekijken. Zo maakt u altijd een weloverwogen keuze.

Gietvloeren Tilburg volgens uw wensen en eisen

Onze gietvloeren Tilburg kunnen makkelijk worden aangepast aan uw wensen en eisen. Het grote voordeel hiervan is dat elk design uniek is én perfect moet passen bij uw interieur wensen. Maak van uw huis bijvoorbeeld een eenheid door de vloer volledig door te trekken. De ruimte lijkt hierdoor groter en de vloer zal een mooie basis in uw interieur vormen. Wist u bijvoorbeeld dat een gietvloer waterdicht is? U kunt de vloer hierdoor in elke ruimte van uw huis plaatsen, zelfs in de badkamer of garage is een gietvloer een interessante optie.

Renovatie fabriek Tilburg

Eigenschappen van een pu-gietvloer Tilburg

Opbouw van onze vloersysteem

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Gietvloer expert Tilburg

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via de e-mail, telefoon of social media. Als u langs wilt komen op onze vestiging in Son en Breugel, maak dan even een afspraak met ons. Zo zorgen wij ervoor dat onze expert voldoende tijd rekent om u te voorzien van een persoonlijk advies. Uiteraard vindt u ook veel praktische informatie op onze website en social media accounts. Bekijk bijvoorbeeld een van de video’s die wij op YouTube hebben geplaatst. Zo krijgt u een goed beeld van wie wij zijn en wat wij doen. Graag tot ziens bij Atix.

Atix Vloersystemen

Uw gietvloer onze passie

Gietvloeren Tilburg

offerte aanvragen
vrij staand bad atix gietvloer
betonlook gietvloer in woning br
witte Gietvloer
betonlook gietvloer in de keuken
Eigen applicatie
Altijd vakmensen op de vloer die u te woord kunnen staan
Gietvloeren sinds 2001
Meer als 20 jaar ervaring in de vloeren
Previous slide
Next slide

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?

Bezoek onze showroom

We zijn een samenwerking aangegaan met Style at home waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Naast vloeren bent u van harte welkom voor interieur en kleur advies voor uw gehele woning.

Onze showroom in Sint-Oedenrode is op afspraak te bezoeken 

Uw reistijd vanaf centrum Tilburg 20 min

Onze showroom is geopend

 

  • maandag       10:00 – 18:00
  • Dinsdag         10:00 – 18:00
  • Woensdag     10:00 – 18:00
  • Donderdag    10:00 – 18:00
  • Vrijdag           10:00 – 18:00
  • Zaterdag       10:00 – 18:00