Gietvloer Uden

Eenheid in uw interieur

Populaire optie: gietvloer Uden

Een gietvloer Uden is een populaire optie als u op zoek bent naar een strakke en moderne vloer. Naast dat een gietvloer de perfecte uitstraling heeft, biedt een gietvloer ontzettend veel andere voordelen. Zo kan de vloer precies worden aangepast aan uw wensen. Kies zelf of u één of meerdere kleuren wilt verwerken in de vloer, welk patroon u terug wilt zien op de vloer en welke afwerking u mooi vindt. Bij Atix in Son en Breugel staan we klaar om u te adviseren. De keuze is namelijk zo groot, dat het verstandig is om de opties met eigen ogen te komen bekijken.

Gietvloeren Uden en onze werkwijze

Naast dat we u bij Atix graag kennis laten maken met de verschillende opties, vertellen we u graag meer over de gietvloeren Uden zelf en onze werkwijze. Wist u bijvoorbeeld dat u met een gietvloer een mooi strak geheel creëert? Dit zorgt voor eenheid in uw interieur en een egaal oppervlak. Doordat de vloer geen naden en voegen heeft, is de vloer makkelijk te onderhouden. Daarnaast is de vloer hierdoor zeer geschikt voor mensen in een rolstoel of met een rollator. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan de filmpjes die wij op onze social media accounts hebben geplaatst of plan direct een bezoekje aan onze expert.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Bekijk de website van de gietvloer expert Uden

Uiteraard kunt u ook de website van de gietvloer expert Uden bekijken. Hier vindt u voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd. Neem de tijd om deze foto’s te bekijken en laat u inspireren. Daarnaast leest u online meer over ons en onze diensten. Als u een vraag heeft of een offerte wilt aanvragen, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en onze social media accounts. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Atix.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?