Gietvloer Utrecht

Eenheid in uw interieur

Specialist in gietvloer Utrecht

Bent u op zoek naar een professional die een gietvloer Utrecht komt leggen? Maak dan kennis met Atix. Wij bestaan uit een team met ervaren en deskundige specialisten met een grote passie voor gietvloeren. Waarom wij zo’n fan zijn van gietvloeren? Dat begrijpt u vast als u alle voordelen van een gietvloer op een rijtje ziet. Een gietvloer is namelijk duurzaam, onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. Het design van de vloer kan volledig worden aangepast aan uw wensen en stijl. Tot slot is een gietvloer geschikt voor alle ruimtes van uw huis: van de keuken tot aan de slaapkamers en zelfs de badkamer!

Gietvloeren Utrecht: onderhoudsvriendelijk en rolstoelvriendelijk

Gietvloeren Utrecht zijn geschikt voor bijna alle woningen. In sommige gevallen zullen onze specialisten de ondervloer even moet checken. Daarnaast is het soms nodig om de ondervloer eerst te egaliseren. Dit is belangrijk omdat een gietvloer altijd een egaal en naadloos resultaat moet bieden. Eventueel kan de gietvloer gecombineerd worden met een vloerverwarming. Goed om te weten: doordat een gietvloer geen naden en voegen heeft, kunt u de vloer makkelijk schoonhouden. Ideaal als u kleine kinderen of huisdieren heeft! Daarnaast zijn gietvloeren rolstoelvriendelijk door het gladde oppervlak. Een rolstoel (of rollator) kan zich hier makkelijk overheen bewegen.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Contacteer de gietvloer expert Utrecht

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de gietvloeren? Contacteer dan de gietvloer expert Utrecht. Wij staan u graag te woord en helpen u met het vinden van de perfecte gietvloer. Daarnaast vertellen we u meer over onze werkwijze of kunnen we u direct een (vrijblijvende) offerte sturen. U bereikt ons via de e-mail, telefoon, social media of onze website. Tot slot vindt u online foto’s van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd. Neem de tijd om deze te bekijken en laat u inspireren door de talloze opties en designs!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?