Gietvloer Valkenswaard

Eenheid in uw interieur

Luxueuze uitstraling dankzij een gietvloer Valkenswaard

Met een gietvloer Valkenswaard geeft u uw huis binnen no time een luxueuze uitstraling. Naast dat een gietvloer makkelijk aangepast kan worden aan uw wensen, creëert u met een gietvloer verschillende looks. Ga bijvoorbeeld voor een industriële betonlook of een tijdloze zandkleurige vloer. Niet alleen de uitstraling van een gietvloer is interessant, ook de eigenschappen van een gietvloer zijn zeer voordelig. Zo is een gietvloer duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Ook bij intensief gebruik (zoals bij jonge gezinnen of huishoudens met huisdieren) zal u lang plezier hebben van deze mooie vloer.

Atix: specialist in gietvloeren Valkenswaard

Atix is de specialist in gietvloeren Valkenswaard en omgeving. Al sinds 2001 houden wij ons bezig met het leggen en egaliseren van vloeren. Een paar jaar later zijn wij ons gaan specialiseren in het plaatsen van gietvloeren. Wij zijn namelijk zeer enthousiast over het resultaat én de voordelen die een gietvloer biedt. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een deskundig, professioneel en enthousiast team die u graag een volledige service biedt. Zo denken we met u mee, kunnen we uw ondervloer egaliseren én plaatsen we een gietvloer waar u ongetwijfeld blij mee zult zijn.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Contacteerde gietvloer expert Valkenswaard

Wilt u meer informatie over ons en onze projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt Atix via de e-mail, telefoon of social media. Daarnaast raden we u aan om een kijkje te nemen op onze website. Hier leest u meer over ons en kunt u projecten bekijken die wij hebben uitgevoerd. Mocht u liever een persoonlijk advies willen van onze experts, maak dan een afspraak met ons. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie en een adviesgesprek op onze locatie in Son en Breugel. Graag tot ziens bij Atix!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?