Gietvloer Bergen op Zoom

Eenheid in uw interieur

Basis voor uw interieur: gietvloer Bergen op Zoom

Een gietvloer Bergen op Zoom biedt een goede basis voor uw interieur. Ideaal als u gaat verhuizen of als u uw huis een make-over gaat geven. Naast dat een gietvloer volledig aangepast kan worden aan u wensen en eisen, is de vloer bijzonder praktisch. Zo heeft een gietvloer maar weinig onderhoud nodig en blijft de vloer lang mooi. U zult gegarandeerd jaren plezier hebben van deze investering. Daarnaast is een gietvloer waterbestendig. Dit is absoluut een voordeel als u kinderen of huisdieren heeft én maakt de gietvloer geschikt voor in elke ruimte. Wij kunnen de gietvloer door uw gehele huis leggen, zelfs in de badkamer.

Gietvloeren Bergen op Zoom laten plaatsen door Atix

Atix is de specialist in het plaatsen van gietvloeren Bergen op Zoom. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het vak rekent u bij ons op een professionele en vakkundige service. Hierdoor weet u zeker dat het resultaat spectaculair wordt én dat de vloer netjes gelegd wordt. Eventueel kunnen wij de ondervloer direct egaliseren. Daarnaast kan de gietvloer worden gecombineerd met de installatie van een vloerverwarming of koeling. Maak gerust van de gelegenheid gebruik om het hele huis aan te pakken nu u de meubels van de vloer heeft gehaald.

Renovatie fabriek Bergen op zoom

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Meer informatie over de gietvloer expert Bergen op Zoom

Op onze website vindt u meer informatie over de gietvloer expert Bergen op Zoom. Neem de tijd om rond te kijken op onze website of kijk onze filmpjes op social media. Zo krijgt u een goed beeld van onze werkwijze en het mooie resultaat dat een gietvloer biedt. Voor meer informatie of een offerte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en social media. Tot slot bent u van harte welkom op onze locatie in Son en Breugel. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk advies van onze experts. Graag tot ziens bij Atix!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?