Gietvloer Geldrop

Eenheid in uw interieur

Verdiep u in een gietvloer Geldrop

Is uw vloer aan vervanging toe en bent u op zoek naar een interessant alternatief? Verdiep u dan eens in een gietvloer Geldrop. Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk, praktisch én makkelijk aan te passen aan uw wensen. Zo kan de gietvloer worden geleverd in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een strakke betonlook in uw industriële woonkamer of een chique marmer look voor op de slaapkamers. Doordat een gietvloer waterbestendig is, is de vloer geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Zelfs in de badkamer biedt de gietvloer een ideale uitkomst.

Gietvloeren Geldrop laten plaatsen door Atix

Bij Atix zijn we gespecialiseerd in gietvloeren Geldrop. Wij hebben een ruime ervaring en een passie voor ons vak. Wij weten als geen ander de vloeren netjes te plaatsen en compleet aan te passen aan uw wensen. Zo kan de gietvloer gecombineerd worden met een vloerverwarming of koeling. Wij adviseren u graag over de ondervloer. Zo zijn de meeste ondervloeren geschikt om een gietvloer op te leggen. Andere ondervloeren zullen we wellicht moeten egaliseren voordat we aan de slag gaan. Wij garanderen hierdoor een naadloos en mooi resultaat.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Meer weten over een gietvloer Geldrop?

Wilt u meer te weten komen over een gietvloer Geldrop? Kijk dan rond op onze website. Naast dat u hier veel praktische informatie vindt, kunt u direct voorbeelden bekijken van vloeren die wij gelegd hebben. Als u een vraag heeft of een offerte wilt aanvragen, kunt u ons bereiken via de website. Aarzel niet om ons te contacteren, ons klantvriendelijke team helpt u graag. Tot slot kunt u (op afspraak) langskomen op onze locatie in Son en Breugel. Wij vertellen u hier graag meer over de mogelijkheden en kunnen direct een plan van aanpak opstellen. Graag tot ziens!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?