Gietvloer Veldhoven

Eenheid in uw interieur

Creëer eenheid met een gietvloer Veldhoven

Met een gietvloer Veldhoven creëert u eenheid in uw interieur. Een gietvloer heeft een moderne look en kan makkelijk aangepast worden aan uw wensen. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren en patronen. Ga bijvoorbeeld voor een hippe betonlook of een chique marmeren look. Een gietvloer is kleurvast en duurzaam. U zult dus lang plezier hebben van uw vloer. Daarnaast heeft een gietvloer maar weinig onderhoud nodig. Dit is praktisch als u uw tijd liever aan andere dingen besteedt dan het huishouden of als u jonge kinderen of huisdieren heeft.

Gietvloeren Veldhoven laten leggen door Atix

Atix is de specialist in het leggen gietvloeren Veldhoven. Door onze ruime ervaring en onze passie voor gietvloeren zorgen wij altijd voor het beste resultaat. Wij bieden u een volledige service en zijn klantvriendelijk. Zo kunnen wij de ondervloer tevens egaliseren, een ondervloer leggen en uw complete huis van een naadloze en mooie gietvloer voorzien. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Onze werkwijze is altijd professioneel en betrouwbaar. De afspraken die we met u maken zullen we absoluut waarmaken. Goed om te weten: een gietvloer kan gecombineerd worden met een vloerverwarming of koeling.

Enkele eigenschappen van een gietvloer

Opbouw van een gietvloer

Een gietvloer is zoals het woord het al verklapt een gegoten vloer. Door het gieten van de vloer zal er een perfecte aansluiting ontstaan tegen alle vaste delen in de ruimte, ook zal de vloer uitvloeien tot een naadloze glad oppervlak.

  • Aanbrengen van een hechtprimer
  • Een schraplaag aanbrengen 
  • De gietvloer wordt gegoten
  • Afwerking doormiddel van een laklaag

Neem contact op met de gietvloer expert Veldhoven

Wilt u meer informatie over de gietvloeren of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met de gietvloer expert Veldhoven. Via de telefoon of e-mail beantwoorden wij graag uw vragen. Om te checken of uw ondervloer geschikt is, kunnen we eventueel direct een bezichtiging plannen. Voor een persoonlijk advies van onze experts kunt u tevens een afspraak maken. Op onze locatie in Son en Breugel nodigen we u van harte uit voor een kop koffie en een goed gesprek. Wij hopen u snel te begroeten bij Atix!

Bent u benieuwd naar de kosten van onze vloeren?